3 babyvenlige destinationer til første rejse med baby

3 babyvenlige destinationer til første rejse med baby

Det kan virke uoverskueligt at skulle pakke baby og familie sammen, inden for de første år af babyens leveår. Flyveturen er for mange en angst provokerende tanke, når det kommer til at skulle have en baby med ombord. De fleste flyselskaber er dog meget flinke, og med få gode råd, kan man sagtens tage på udlandsferie med en lille ny.

Værd at vide inden flyrejsen

Det anbefales at babyer skal være fyldt 6 måneder, før det er en god ide, at tage dem med på flyet. Der findes mange tip til at gøre flyveturen så rar som muligt for babyen, som det er en god ide at sætte sig inde i. Det er blandt andet en god ide at klæde babyen rat på til flyveturen, samt medbringe en sut, der hjælper babyen med at trykudligne ved op og nedflyninger. Find inspiration til rar påklædning her

På visse rejsemål vil det endvidere være nødvendigt, at medbringe et separat pas til den lille nye. Det er samtidig vigtigt at gøre sig tanker om specielle vacciner til babyer, alt efter hvor i verden rejsen går hen. Der kan være specielle vacciner, der er henvendt til babyer, og det er derfor en god ide at kontakte en læge inden afrejse. Samtidig skal det siges, at babyers hud er noget mere følsomme end voksnes, og det kan derfor anbefales, at tage rigeligt med solcreme af høj faktor med på ferien.

Bulgarien

Bulgarien er kendt for at have en lang række børnevenlige hoteller og resorts. Flyveturen til Bulgarien er forholdsvis kort, hvilket gør den angst provokerende tur med flyet, til en kort fornøjelse.
Hotellerne byder på børnevenlige værelser, der ofte er afskærmet fra de øvrige værelser, så larmen nedsættes så meget som muligt. På værelserne vil der samtidig være mulighed for at pusle med babyen på badeværelset, da de fleste babyværelser er udstyret med ejet puslebord.

Spanien

Det tager cirka 3 timer at flyve til Spanien, hvilket gør det til en destination inden for forholdsvis kort afstand. Spanien byder på utrolig mange områder, der er værd at besøge også med baby. Er man til en badeferie, vil Mallorca eksempelvis være en oplagt destination, der ligesom Bulgarien byder på en lang række hoteller med fokus på små børn. I Spanien er det samtidig muligt at indkøbe mange af de småting, der kan bruges til pleje af barnet i de fleste butikker. Man kommer derved aldrig ud for en situation, hvor man ikke kan få fat i de nødvendige ting til barnet.

Grækenland

Det kan godt lade sig gøre at flyve over lange distancer med en baby ombord, hvis man følger nogle af de gode råd der er at hente, når man flyver med helt små børn. Men hvis man gerne vil være sikker på at flyveturen skal forløbe uden de store problemer, kan det være en god ide at holde destinationen inden for en kort afstand.

Grækenland er derfor den sidste af de 3 udvalgte destinationer, til rejsen med baby. Der vil være utallige muligheder for at finde et børnevenligt hotel, da landet er vant til at blive besøgt af tusindvis af børnefamilier hvert eneste år.

Hvis man er interesseret i at bo lidt væk fra de Turistede områder, er det også muligt at leje en børnevenlig lejlighed over det meste af landet.