3 fantastiske steder at holde ferie i Danmark

3 fantastiske steder at holde ferie i Danmark

Sommeren er for alvor på vej og de første solrige dage har allerede vist sig her i april. De fleste er derfor i gang med at planlægge deres sommerferie, og hvor turen skal gå hen i år. Hvis du er i tvivl om, hvor du gerne vil holde ferie i år, har vi i denne artikel samlet 3 fantastiske steder at holde ferie herhjemme i Danmark.

 

Gilleleje

Den første destination, som du skal overvej til din sommerferie er Gilleleje. Gilleleje er et populært sommerhusområde blandt mange danskere, der hvert år tager derop, for at nyde sommeren.

Gilleleje ligger i Nordsjælland og er en fiskeriby, da byen ligger ud til vandet og både rummer havneområde sammen med et par gode badestrande, der på de solrige dage i sommeren tiltrækker mange gæster.

Gilleleje byder på mange forskellige oplevelser, som passer godt til en sommerferie. I 2017 vandt Gilleleje endda prisen som Danmarks mest kreative by. Byen fik blandt andet prisen, fordi der er fantastiske områder hvor mennesker befinder sig godt, samtidig med at der er meget kultur sammen med et godt erhvervsliv.

 

Blåvand

Sted nummer to, som du bør lægge vejen forbi i løbet af sommeren er Blåvand. Blåvand tiltrækker hvert år mange danskere, der tager hen for at nyde sommeren i det store sommerhusområde du finder i Blåvand.

Blåvand er blandt andet kendt for at have Jyllands vestligste punkt Blåvandshuk, hvor du blandt andet kan se Blåvandshuk Fyr. Blåvand er samtidig kendt for den gode badestrand, hvor der er gode muligheder for en dukkert i sommermånederne.

Ud over strande og fyret er der mange andre gode oplevelser i Blåvand herunder Blåvand Zoo, Blåvand Redningsbådsmuseum samt Blåvand Naturcenter. Ud over det er der også gode sommeraktiviteter som Minigolf og en svævebane.

Du kan nemt finde et sommerhus til leje i Blåvand, som du kan leje og dermed bruge lidt af din sommer i de fantastiske områder omkring Blåvand. Du kan fx kigge på ferieboligweb.dk, hvor du kan se et stort udbud af sommerhuse til leje.

 

Bornholm

Vi kan selvfølgelig ikke lave en liste med gode destinationer til sommer i Danmark uden at tage Bornholm med. Bornholm ligger klart i toppen over destinationer, som vi elsker at besøge i løbet af sommerferien.

Bornholm er kendt for at være Danmarks solskinsø, og det er der god grund til. På Bornholm får du mulighed for at få en fantastisk ferie, hvor du kan nyde sommeren i fuldt flot. Bornholm er særligt kendt for sandstranden på Dueodde, der er i en klasse for sig selv.

På Bornholm er der mange muligheder ofr gode oplevelser, der kan pryde din sommer. Bornholm er fx kendt for rundkirkerne, der er en helt speciel oplevelse. Så er der selvfølgelig Hammershus, der er en gammel middelalderborg.