3 idéer til miniferie i efterårsferien

3 idéer til miniferie i efterårsferien

Efterårsferien venter rundt om hjørnet, og ligesom alle andre ferier, betyder det tid til afslapning. Du kan med fordel overveje at tage på miniferie i efterårsferien, for at få slappet helt af. Når vi er hjemme, er der altid en opvask der skal tages og et gulv der skal støvsuges, og det kan derfor være svært at få slappet helt af. Der kommer derfor vores 3 bedste bud på en miniferie her.

 

Naturoplevelser i Harzen

Hvis du godt kan lide natur og gode oplevelser, er en miniferie til Harzen et fantastisk bud. Harzen er en populær feriedestination for mange vandrere, samt cyklister, der godt kan lide den flotte natur i bjergområdet.

Om efteråret får du en smuk naturoplevelse med de farvede blade, der er ved at falde af træerne. Det kan selvfølgelig godt være lidt koldt, at gå rundt i bjergene om efteråret, men hvis du husker en god jakke og et varmt halstørklæde kan du sagtens holde varmen.

 

Kulturel tur til Skagen

Hvis du er mere til kulturelle oplevelser, kan du tage forbi Danmarks nordligste punkt Skagen. I Skagen er der mange gode museer som du kan besøge, og opleve klassisk samt ny kunst. Du kan samtidig nyde lidt god mad, på en af de hyggelige caféer eller gå ned forbi havnen.

Samtidig er Skagen en hyggelig by, når du går rundt i gaderne, og byder på oplevelser for enhver. Skagen er også et perfekt feriemål for børnefamilier. Du kan nemt finde et sommerhus i Skagen, som du kan leje, hvilket giver den perfekte feriestemning.

 

Byferie i London

En tredje mulighed, for at tage på miniferie i efterårsferien, er at tage på byferie til London. Du kan flyve fra København til London på ca. 2 timer, og det kan derfor sagtens betale sig, at tage et smut forbi London, selvom du kun planlægger at blive et par dage.

I London kan du besøge alle de klassiske seværdigheder som London er kendt for: London Eye, Tower of London, Hyde Park samt musicals. Du kan samtidig nyde at gå rundt i en af byens mange populære gader, og tage på shoppingtur eller finde en hyggelig café.

 

Vend tilbage med ny energi

Hvis du tager på miniferie i efterårsferien og får slappet af og oplevet et par nye ting, er der en større chance for, at du vender tilbage til arbejdet med ny energi. Og der kan godt være brug for lidt ekstra energi efter efterårsferien, hvor den travle julemåned venter rundt om hjørnet. Når vi først er kommet på den anden side af efteråret, går der ikke længe får butikkerne begynder at stille juleting op, og der skal tænkes på julegaver samt julefrokoster.

Hvis du er en af dem, der tit ender med en stresset måned i december, kan du også overveje at bruge efterårsferien på at tyvstarte på juleindkøbene. Hvis du fx allerede nu ved, at du mangler et juletræstæppe eller lidt ekstra julepynt, kan du overveje at købe det nu. Så risikerer du heller ikke, at der bliver udsolgt.

De fysiske butikker har måske lige knap fundet julevarerne frem endnu, men så kan du starte juleindkøbene online, hvor du også nemmere kan sammenligne priserne hos forskellige butikker. Du kan fx kigge på denne her side, der har et stort udvalg af juleting.