3 spektakulære rejsedestinationer i Asien

3 spektakulære rejsedestinationer i Asien

Asien er et sted, som er blevet mere og mere populært for folk at rejse til. Og især de seneste år, er Asien blevet allemandseje. For de lave fly- og hotelpriser, betyder at flere nu har mulighed for at besøge de asiatiske lande. Og her kan du læse om 3 destinationer i Asien, som uden tvivl vil være en helt unik og ubeskrivelig oplevelse for dig.

Thailand
Når man er i Thailand, vil man blive mødt at et gæstfrit og smilende folkefærd. Du vil føle dig velkommen, fra du lander til du tager afsted igen. Og Thailand har da også alt, hvad men forbinder med en perfekt rejsedestination. Du kan opleve smukke strande, med kridhvidt sand, azurblåt vand i en behagelig temperatur, lækker og billig mad som vi ikke kan lave bedre selv, og ikke mindst shopping for alle. Det er dog vigtigt, at du sørger for at bliv vaccineret. Dette kan du læse mere om, på hjemmesiden blivvaccineret.dk.

Hvis du ønsker at opleve storbyliv og shopping, så er Bangkok helt sikkert et besøg værd. Storbyen indeholder alt, hvad du forbinder med storby. Du har masser af muligheder, for at shoppe, og opleve det hektiske storbyliv. Og det er ikke bare, som en tur til København. Det er en kæmpe storby, men masser af liv og oplevelser.

Hvis du vil have sol og strand, så har Thailand masser af fantastiske øer og områder. Fæller for alle stederne, er at du vil opleve helt fantastiske strande, smuk natur, og masser af aktiviteter. Og du kan finde alt, lige fra naturoplevelser til full moon parties. Thailand er billigt at være i, og du vil derfor kunne få masser af oplevelser med hjem i bagagen.

Maldiverne
Maldiverne er et sted som stadig ikke er så populært, og det er også stadig relativt dyrt at komme til. Men det er en helt vidunderlig oplevelse, som man bør opleve mindst en gang i sit liv. Maldiverne er et paradis på jord, som ligger i det Indiske Ocean. Her kan du gå barfodet rundt, og snorkle i det smukke klare vand som er fuldt af liv. Og lige præcis dykning, er noget som man oplever meget på øerne. For på Maldiverne kan man opleve, et farverigt og smukt liv under vandet. Og det er da også noget af det, som Maldiverne er kendt for.

Derudover vil man også opleve luksushoteller, men ikke på den store resort måde. Nej de lækre hoteller her, er meget små hytter ude i vandet. Maldiverne er stadig et lidt dyre sted, at besøge og leve sammenlignet med Thailand. Dette er også en af grundende til, at det stadig ikke er lige så turistet som Thailand.

Dubai

Dubai er også kendt for, at være Mellemøstens Miami. Du kan her opleve ALT, hvad hjertet begærer. Du kan spille golf om dagen, i det varme vejr og bagende sol. Også kan du stå på ski om aftenen, og stadig holde varmen. Dubai passer til alle typer mennesker, for der er noget at lave for enhver. Der er strande og vand, og et utal af aktiviteter. Men kan også tage på safari i ørkenen, hvor man både kan køre ATV og stå på sandboard i det bakkede landskab.

Derudover kan du også i Dubai, opleve et af verdens største shopping centre. Og du kan løbe alt fra billigt guld, til tasker og mærkevarer.