4 fede rejsemåder

4 fede rejsemåder

Vi har alle en længsel efter det ukendte og komme ud for at opleve nye kulturer og steder. Der er mange forskellige mange forskellige måder hvorpå det kan lade sig gøre, og ingen måde er mere rigtig end den anden.  Alligevel har rejseformen stor betydning for den oplevelse du har med i bagagen, når du vender hjem fra ferie.  Her kommer 4 gode rejsemåder, som helt sikkert vil give uforglemmelige oplevelser.  

Interrail

Interrail er en klassisk rejseform og er blevet praktiseret i mange år.  Interrail går i alt sin enkelthed ud på, at krydser Europa via tog med et par venner eller alene. Destinationerne er ofte planlagt hjemmefra, så man ved allerede på forhånd, hvilke byer og lande man kommer til at besøge. En af de største fordele ved denne rejseform er, at man møder nye mennesker og ser flotte landskaber og natur på sin vej til næste destination. Det gør interrail til en unik rejsemåde og hvis man er den spontane type, så er det selvfølgelig også en mulighed at bestille næste togrejse, når man ankommer til destinationen, så alt ikke er planlagt hjemmefra.

Krydstogt

 

Til dig der har en indre kaptajn gemt i dig og elsker at vågne til lyden af havet, så er et krydstogt lige noget for dig. Her har du mulighed for maksimal afslapning ombord på færgen og samtidig være kulturel. Her lægger færgen til i forskellige lande og byer, som gør krydstogt – rejseformen helt unik. At være rejse på havet kan ikke sammenlignes med noget andet og den ro som havet giver kan ofte virke som terapi for sjælen.  Ombord på skibet er der for forskellige arrangementer, så du også lærer dine medpassagere at kende.

 

Gastronomirejser

Mad er en stor del af vores hverdag og er for mange en stigende interesse, da vi generelt tænker mere og mere over hvad det er vi propper i munden. Hvis du er ypper madentusiast, så er en kulinariskferie måske lige noget for dig. Her vil turen ofte gå til en specifik er region, så man virkelig kan smage dennes specialiteter. Eksempelvis vil en kulinarisk rejse Spanien have sit udgangspunkt i en af landets farverige regioner, da der er himmelvid forskel på specialiteterne i de spanske regioner. Det katalanske køkken og deres måde, at tilberede maden på er ikke den samme måde, som de gør det på i Baskerlandet eksempelvis.

 

Cykelrejsen

Er du mere til en aktiv ferie, så er der flere forskellige muligheder, hvor cykelferien er en af dem. Her kombineres natur med motion. Du får muligheden for at mærke alle duftene og den ro landevejene giver dig.  De fleste har den forestilling at det kræver en utrolig god kondition at være på cykelferie, men hvis du køber en elcykel, så bliver modvind på landevejene pludselig til medvind. Du kan læse mere om denne type cykel her.