5 gadgets til din ferie

5 gadgets til din ferie

Uanset hvor du skal rejse hen, kan en rejsegadget gøre dit liv lettere. Nogle er nyttige, mens du aldrig får brug for andre. Måske står du pludselig og skal bruge en af dem, så kan det være guld værd at have dem med.

Igennem det sidste lange stykke tid har vi gennemgået flere hundrede forskellige gadgets og nye teknologi-dimser til rejsen, hvor nogle lød mere fornuftige end andre. Derfor har vi samlet en lille liste med 5 gadgets til din ferie, der alle er til at betale og som du vil kunne få brug for.

En vandtæt lomme

Det kan altid regne, uanset hvor i verden du befinder dig eller har i sinde at rejse hen. Derfor kan det være rart med en vandtæt lomme til dit pas, pengesedler eller sågar din telefon, så dine ting kan ligge tørt og sikkert.

En sådan lomme er Stash shorts forsynet med. Et par shorts der kan bæres af både mænd og kvinder og kan købes i forskellige farver. Prisen er omkring 420 DKK.

En Power Stone Bank

Du kender med sikkerhed allerede til en powerbank. En Power Stone Bank er en sjov gadget, der fungere på samme måde og vil kunne forevige dine øjeblikke på din rejse – også selvom din smartphone er løbet tør for strøm. Power Stone Bank kan lade din smartphone op cirka seks gange. Prisen er omkring 280 DKK.

En bagagevægt

De fleste har oplevet at være i tvivl om, hvorvidt ens bagage nu vejer for meget op på vægten ved check-in. Det sidste man ønsker er, at skulle betale for ekstra vægt.

Derfor er en bagagevægt perfekt til formålet, da den giver dig mulighed for selv at finde ud af helt præcist, hvor meget din kuffert vejer. Den er ekstrem brugbar og du vil aldrig have for meget vægt med i din kuffert fremadrettet med denne lille rejsegadget. Prisen er omkring 100 kroner.

En multiadapter

Et indlysende valg som mange alligevel glemmer at tage med, når de skal på ferie. De fleste har stået i en situation, hvor de er ankommet til deres hotelværelse og deres smartphone er løbet tør for strøm, men at stikket ikke passer.

Heldigvis kan du i dag købe en multiadapter, som vil kunne bruges i 150 lande. Dermed vil du altid kunne få opladt din smartphone, kamera eller tablet, uanset hvor i verden du befinder dig.

En tripod

En tripod er en sjov rejsegadget, der giver dig mulighed for at tage billeder i nye skæve og anderledes vinkler. Det er en stand til din smartphone, men kan også bruges sammen med et kamera, så du kan skyde nogle fede billeder eller filme den flotte hvide badestrand.