Aktiv ferie, doven kæreste? Det kan du foretage dig

Aktiv ferie, doven kæreste? Det kan du foretage dig

Er du kommet afsted på ferie, på kærestens bekostning, så er det rart med lidt idéer til, hvad du kan foretage dig. Imens han eller hun går amok på en golfbane eller på casino, kan du jo sagtens lave andre ting, så ferien ikke er helt spildt.

Tag billeder

Når du er på aktiv ferie med kæresten, så kan det være svært, hvis du ikke har den samme gejst for sport, golf og fodbold, som han har. Men derfor betyder det ikke, at du ikke selv kan være aktiv, på din egen måde.

Tag dit gode kamera med, og udnyt tiden til at få taget et par gode billeder. Naturen og omgivelserne er ofte super skønne, på destinationer der er kendt for sportsferier. Du kan med sikkerhed få taget en masse fede billeder af strand, natur og bjerge, og selvfølgelig også lidt af dit aktive kæreste.

Shopping er en sikker vinder

Er du så heldig at være med din kæreste på fodboldferie, enten for at se ham spille, eller for at være med, imens han ser andre spille, så skal du selvfølgelig ikke sidde slavisk med, gennem alle kampene.

Udnyt muligheden og de frie formiddags- og eftermiddagstimer, på at tage ud og shoppe. Nyd, at du har tiden for dig selv, og at du ikke skal have kæreste eller veninder på slæb. Tag en kop kaffe, nyd de ukendte gader, og udforsk butikker, som du normalt aldrig ville have besøgt.

Forventningsafstem med din kæreste, hvor meget tid han eller hun forventer, at i skal bruge sammen i sportens tegn. Måske der kunne blive nogle diskussioner, hvis du ikke er med til at hylde og beskue hans talent, og du bruger hele formiddage og eftermiddage, på at shoppe dig igennem byen.

Skriv dagbog

Hvis du alligevel sidder på tribunen eller på sidelinjen på tribunen, så kan du passende bruge noget af tiden på det personlige arbejde, der ofte ikke bliver gjort, på grund af andet mere presserende arbejde.

Når man endelig skal skrive dagbog, så kan det somme tider være svært at komme i tanke om de ting der fylder, de ting man har oplevet og det man gerne vil skrive om. Men har din kæreste valgt et ud af flere golfbreaks, og er du kommet afsted uden at have den store fidus til sport, så kommer du uanset hvad til at tilbringe et par timer på en tribune, imens du holder øje med hans sving.

Motivation til at skrive dagbog kommer tit af og imens man er sammen med andre mennesker. Derfor er tiden på sportsrejse med kæresten et godt sted at få tid til den slags, hvis du alligevel ikke selv skal ud og svinge køllen.