Brug for et pusterum? Tag en tur til Bali

Brug for et pusterum? Tag en tur til Bali

Bali er en populær destination, når ferien står for døren. Indonesien har 13.000 øer, hvor Bali nok er den mest populære ferieø, som er kendetegnet ved et tropisk paradis, hvor der er plads til afslapning og fordybelse. Med 30 grader året rundt og vandtemperaturer på omkring 25 grader er der rig mulighed for at slå sig løs udendørs.

Befolkningen er gæstfrie og byder alle turister velkommen med åbne arme. Øen er indbegrebet af fantastisk natur, og selv byerne ånder fred og idyl.

Rundrejse på egen hånd

Overvejer du selv at lege rejsearrangør, er Bali et godt sted at starte. Her er det nemt at leje en bil og komme rundt fra by til by og se de mange seværdigheder, som øen byder på. Hoteller finder du spredt over hele øen og således er det nemt at gøre stop undervejs, når energien er brugt op. Undervejs kan du hoppe på en af de lokalguidede ture, som tager dig med på delfinsafari eller men en tur på elefantryg. Er du mere til aktivferie, byder øen på fantastiske gåture i den skønne natur med høje bjerglandskaber og imponerende vandfald. Vil du hellere bare sætte dig til rette og lade dig guide rundt er der mange arrangører, som skræddersyer pakkerejser til Bali – besøg eksempelvis Travel2Bali og lad dig inspirere af de flotte billeder og unikke rejseoplevelser.

Ørundtur

Elsker du oplevelser og kan næsten ikke få nok, er Bali den ideelle rejsedestination. Omkring Bali finder du et hav af mindre øer, som alle er unik på hver deres måde, men fælles for dem er deres unikke natur. Giliøerne, Nusa Lembongan, Nusa Penida, Lombok, Komodo Island og Java er bare eksempler på øer, som grænser op til Bali. Tag på dagsudflugter til fjerne egne, som er så forskellige fra vores egen.

Slip for at høre langt – rejs direkte fra Kastrup, Billund eller Aalborg ned til skønne Bali, Lombok og Giliøerne.

Husk rejseforsikring

Planlægger du at rejse sydpå, skal du huske at tjekke, om du har en rejseforsikring. Skulle uheldet være ude og du skal behandles i Indonesien, er du ikke dækket ind af det gule og blå sygesikringsbevis. Kontakt derfor dit forsikringsselskab i god tid, så du trygt kan rejse ud og opleve verden.