De Skandinaviske Alper – en skiferiedestination til hele familien

De Skandinaviske Alper – en skiferiedestination til hele familien

Hemsedal er en populær destination for skiferier. Hemsedal eller ”De Skandinaviske Alper”, som stedet også bliver kaldt, ligger placeret midt i Norges smukkeste natur. I Hemsedal er der udfordringer for hele familien. Med 49 piste er der piste til både den garvede skiløber, men også til familiens nybegyndere. Hemsedal er stolte ejere af hele 4 ekspresstolelifter, således gæster får minimal ventetid ved stedets lifter og masser af tid til at løbe ned af de lange pister. I Hemsedal ligger alpinanlægget højt, men hvis det nu alligevel skulle ske, at sneen ikke bliver liggende, er anlægget godt dækket ind med snekanoner. Når du er træt efter en dag med ski, har Hemsedal en masse restauranter samt barer, hvor du kan tage på after-ski og nyde et godt måltid eller en kold øl. Med en køretur på mindre end 10 timer fra København, kan du og din familie opleve en af de bedste skiferiedestinationer i hele Norden.

Valleland

Valleland tilbyder piste til familiens små skiløbere. Her tilbyder Hemsedal skiskole med professionelle instruktører, som er med til at skabe udfordrende og sjove udendørs aktiviteter til børnene. Med et familieområde på over 70.000 m2, er der blandt andet bålplads, kælkeområde og slalombaner, som hele familien kan drage nytte af.

Snow Parks

Elsker du fart og udfordringer? Så er Hemsedals Snow Parks noget for dig! I Hemsedal ligger der hele 5 Snow parks. Du kan blandt andet prøve Snow Park red. Her tilbydes der hele 20 railelements, 3 røde hop samt 3 sorte hop, eller hvad med at prøve en af Railparkens waterfall rails? Du vil med garanti blive udfordret!

Langrend

Hvis du ikke er til det klassiske skiløb, kan du prøve langrend. Når du står på langrend træner du alle dine store muskelgrupper i kroppen. Din balance samt koordination bliver ligeledes trænet. Hemsedal tilbyder langrendsskole med certificerede instruktører, som tilrettelægger hver lektion efter hver gæsts individuelle ønsker og behov.

Snowboard

I Hemsedal kan du ligeledes stå på snowboard. Hemsedal tilbyder snowboardkurser til forskellige niveauer. Om du har begrænsende eller ingen forkundskaber kan Hemsedals certificerede instruktører hjælpe dig med at videreudvikle din balance og koordination. Hver enkelte kursus tilpasser sig kursets deltagere.

Aktiviteter uden ski

Hvis du ikke er til fart over felten, kan du nyde Hemsedals mange aktiviteter. I Hemsedal kan du finde kælkebaner, tage på scootertur, se det populære skishow eller sidde og nyde den flotte natur med en gåtur på en af de mange ture, som Hemsedal tilbyder.

Ophold i Hemsedal

I Hemsedal kan du vælge mellem hoteller og fjeldhytter, som er placeret nær pisterne og lettilgængelige til restauranterne i Hemsedal. Hvis I er en stor gruppe, som rejser sammen kan der lejes storhytter, hvor op til 36 sovepladser.

 

Du kan læse mere om Hemsedal ved at klikke på dette link