Den ultimative pakkeliste til din næste rejse

Den ultimative pakkeliste til din næste rejse

De fleste af os kommer oftest i tanke om en eller flere ting, som vi har glemt, når vi står på lufthavnen eller sidder på hotellet og pakker ud.

For at undgå en lignende situation, har vi her samlet alt hvad du skal huske, når du pakker din kuffert til din næste ferie.

Praktiske ting

Det allervigtigste, som ikke kan erstattes ved at købe noget nyt på destinationen, er nogle praktiske ting, som absolut er nødvendige under rejsen.

Herunder hører først og fremmest dit pas, dine billetter, din rejseforsikring og visum – især hvis du rejser uden for EU, kvittering for hotelbestilling og eventuel bestilling af bil, dit kørekort samt dit kreditkort og penge.

Herudover, er selvfølgelig det lidt sjovere, men stadig yderst nødvendige, nemlig dit kamera, din mobiltelefon og oplader, solbriller samt underholdning i form af spillekort, en bog og lignende.

En ferie bliver trods alt bedre, når du kan forevige minderne ved hjælp af billeder og videoer på dit kamera og din mobiltelefon. Samtidig er det altid godt at have noget underholdning med – så går tiden bare hurtigere når man venter på flyet og under rejsen.

Personlig pleje

Når alle de nødvendige papirer og de praktiske ting er på plads, er det vigtigt også at huske at medbringe alt nødvendigt personlig pleje.

Din toilettaske er nemlig et af de områder, hvor man ofte glemmer nogle nødvendige ting. Selvom man altid kan købe de fleste af disse ting på destinationen, er det altid en fordel at huske det hele, så man ikke skal bruge unødvendige penge, som man kan bruge på noget sjovere.

Udover de mest basale ting som tandbørste, tandpasta, deodorant, hårbørste og makeup, hvis du er pige, er det fordelagtigt at huske smertestillende piller, plaster og køresyge medicin.

Dette er nemlig ting som man altid kan få brug for, og er gode at have ved hånden.

Herudover, er det yderst fordelagtigt at huske p-piller og kondomer. På sjove ferier sydpå hører selvfølgelig fest og farver, og af og til kan det hænde, at man møder en sød ferieflirt.

Her er det en god idé at huske ting som kondomer, så man er på den sikre side, og ikke skal bekymre sig senere, og du kan blandt andet købe kondomer her.

Tøj

Tøj er en af de ting, som man altid husker. Dog kan man glemme at tænke det helt igennem inden man pakker.

Selvom du eksempelvis skal til et varmt land, kan man aldrig helt regne med vejret. Det er derfor en god idé altid at pakke nogle lange bukser, en varm trøje, en sommerjakke, eventuelt regntøj eller paraply, samt nogle gummistøvler.

På denne måde er du sikker på at være forberedt uanset hvad vejret bringer.