Derfor skal du IKKE købe parfume tax free i lufthavnen

Derfor skal du IKKE købe parfume tax free i lufthavnen

Når du går igennem lufthavnen kommer du igennem det famøse ‘tax free’-område, hvor du bliver lokket af store rabatter i forhold til vejledende udsalgspris.

Og det kan være fristende at slå til, når du ikke har bedre at lave i lufthavnen mens du venter på flyet. Du er tvunget til at browse lidt rundt. Det er også grunden til at mad, bøger og så videre koster meget mere i lufthavnen end alle andre steder. Du har ikke andet at lave og vil gerne spise inden du flyver og have noget andet at tænke på, når du er oppe i luften.

Tilbage til parfumen i tax free. I Kastrup er det første du kommer til efter din tur i security check netop parfumen. Du kan ikke undgå at få det ind i næseborene. Men skal du så slå til?

Nej.

Skærmbillede 2015-03-07 15.25.41

En sammenligning fra Berlingske i starten af året viser, at lufthavnen ganske vidst er billigere end de samme parfumer i henholdsvis Matas og Illum.

Men de har glemt at sammenligne med nettet. Det har vi derfor gjort for dem.

Vi har sammenlignet priserne med de ækvivalente fundet på Duftladen.dk, hvor du kan købe billig parfume online. Den Burberry-parfume der koster omkring 400 i Matas og 350 kroner i lufthavnen kan købes til lige godt 300 kroner på Duftladen.dk. Der er gode penge at spare på at handle online kontra offline som det ofte før har vist sig.

et fly forlader lufthavnen

Ulempen er, at du ikke har mulighed for at dufte først og eventuelt sammenligne med andre dufte. Men ved du præcis hvilken parfume du skal have er det et nemt valg.

Bliv ikke alt for fristet, når du er inde i Tax Free – billigere er det dog ikke. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *