Derfor skal du opleve en safari rejse

Derfor skal du opleve en safari rejse

Hvis du endnu ikke har været på safari, kan det være svært for dig at vide, hvilke store oplevelser der venter dig på sådan en tur. Vi har derfor lavet denne guide til dig, så du kan blive klogere på, hvad det er, du kan opleve på sådan en tur, og hvorfor det lige præcis er, at du skal tage af sted.

Enestående dyreliv

Selv folk, der ikke er ved at falde i svime over dyreprogrammerne på TV, synes, at det er en kæmpe oplevelse at komme tæt på store og vilde dyr som elefanter, løver og giraffer. Det er bare noget andet, når de er lige ved siden af dig – eller sidder ovenpå bilen, som du er i.

En safari rejse er spændende og anderledes

På en safari rejse kommer du til at opleve ting, som du ikke kan opleve nogen andre steder i verden. Det er med til at gøre rejsen både meget spændende og meget anderledes. Du kan for eksempel opleve det store Ngorongoro krater i Tanzania, hvor dyrene græsser nede på bunden af et stort vulkankrater. Det er bare en af de ting, som du kan opleve på en spændende safari rejse.

Safari behøver ikke at være en dyr rejse

Der er mange, der tror, at safarirejser er nogle meget dyre rejser. Det behøver det overhovedet ikke at være. Det er rigtigt, at det har været det en gang – men det var jo dengang. Hvis du vælger et af de billigere safarilande som Sydafrika, Kenya og Tanzania, og hvis du ikke er afsted i alt for lang tid, for eksempel en uge, kan du sagtens finde en safarirejse til en billig pris.

Safarirejser er ikke så overrendte som du tror

Det kan være, at du tøver med at tage på safari, fordi du er bange for, at der kommer til at være alt for mange andre turister. Det er rigtigt, at safari er en populær ferieform, og at der er mange, der gerne vil af sted. Men du har også muligheder for at slippe for de andre. Det kan for eksempel være ved at tage til et af de mindre besøgte safarilande som Namibia, Botswana eller ved at tage på en safari i Kilimanjaro.

Safarirejsen er nem at kombinere med andre ferieformer

Hvis du overvejer, om du skal droppe safarirejsen til fordel for en lækker badeferie, er det slet ikke sikkert, at det er nødvendigt. Du kan nemlig sagtens kombinere safarirejsen med en badeferie. Det kan du for eksempel gøre, når du er i Tanzania. Når du har været på safari inde i landet, kan du flyve til øen Zanzibar med lækre bounty strande.

På safarirejsen ser du dyrene på deres præmisser

Hvis du ikke er helt overbevist om, at safari er noget for dig, fordi du jo altid kan se dyrene i zoologisk have, kan vi kun sige, at det er noget helt andet at se dyrene på deres egne præmisser og deres eget territorium. På en safarirejse står du for eksempel tidligt op for at se dyrene, når de er aktive om morgenen.