Derfor skal du rejse i oktober

Derfor skal du rejse i oktober

Oktober kan godt være lidt en hård måned at komme igennem, da det er lige midt imellem den dejlige og afslappende sommerferie og den søde juletid, og man har ikke noget at se frem til lige med det samme. Derfor kan det være skønt at tage ud at rejse i oktober måned. Og det er slet ikke den eneste grund til, at oktober faktisk er en fantastisk tidspunkt for flere forskellige former for rejser.

Du kan komme af sted til gode penge

Oktober måned er ikke højsæson for folk at rejse i, og derfor kan du være heldig at komme af sted til supergode priser, hvis du altså skal flyve for at nå din destination. Der er selvfølgelig efterårsferie i uge 42 i Danmark, men hvis du bare sniger dig uden om afgang eller hjemrejse i den uge, burde du kunne få meget favorable billetter.

I oktober måned er der oftest et meget trist vejr hjemme i Danmark, og derfor er det ofte et skønt tidspunkt at komme lidt væk på en rejse, når regnen siler ned herhjemme, og kulden kommer nærmere.

Du kan altså spare penge ved at vælge at rejse i oktober, og hvis du har brugt al din ferie over sommeren, gælder det om at tænke lidt mere langsigtet næste år.

Temperaturerne er rare

Mange af de populære rejsemål, som folk rejser til i sommerferien, har noget rarere temperaturer at befinde sig i, når kalenderen siger oktober. Mange orker ikke storbyferier i sommermånederne, da det simpelthen er for varmt.

Altså er oktober et oplagt tidspunkt på at tage på en storbyrejse til de lidt varmere lande. Du kan altså godt klare at gå rundt i flere timer for at opleve monumenter, kultur og smukke steder, når temperaturen ikke siger over 30-40 grader.

Du har også mere overskud til at få dyrket motion på din rejse, når temperaturerne er lidt lavere, og det er godt for din sundhed, da man godt kan give lidt for meget los, når de er ude at rejse, og så er det bare hårdere arbejde, når man på et tidspunkt kommer hjem.

Kast dig ud i noget eksotisk

Hvis du vil undgå alt for mange turister, når du rejser, er oktober også oplagt, da det ikke er så udbredt igen at rejse på denne tid af året. Måske skulle du endelig få taget dig sammen og få set noget mere af verdenen.

I Asien og Sydamerika er temperaturerne også skønne på denne årstid, og det er altså oplagt at booke en rejse til de mere eksotiske områder som Thailand, Philippinerne, Cuba eller Chile. Når priserne er gode, og vejret er rart, så er der næsten ikke flere undskyldninger.

Hvis du er frisk på at se noget mere af verden og få en oplevelse ud over det sædvanlige, så book på CCtravel.dk, der er specialister i rejser til Nord- og Sydamerika og Asien.