Discount-ferie?

Discount-ferie?

Vi har en tendens til at tro, at vi skal leve som konger, når vi skal på ferie, men sådan behøver det altså ikke være. Du skal tænke på, at når du tager ud og rejser, så er det vigtigste for dig, at du skal ud og opleve landet og ikke at sidde og glo på dit hotelværelse.

Der er en del ting, som du kan gøre for at spare penge, når du er på ferie, så du ikke behøver at ruinere dig selv. På den måde har du også råd til at rejse oftere.

 

Nøjes med et værelse på AirBnB

Hoteller koster rigtig mange penge. Især hvis du tager til nogle af de større byer, og derfor er det en god idé at overveje AirBnB.

Når vi siger, at du skal vælge AirBnB, er der ingen grund til at bruge mange penge på det og få dit helt egen lejlighed. Du kan ligeså godt leje et værelse, hvor dem som ejer lejligheden også bor der. På den måde kan du spare en masse penge, og de fleste har ikke tænkt sig at forstyrre dig.

Ofte kan man ende med at have det vildt hyggeligt, da lokale er langt mere villige til at vise dig deres by og land end ansatte på et hotel. De ansatte får ikke penge for at tage dig med ud og vise dig byen.

På AirBnB gør mange det helt frivilligt, fordi de synes, at det er vildt hyggeligt. Så bare pga. oplevelsen er det stort set altid en god idé at vælge AirBnB, da der kan komme bedre gode oplevelser og venskaber ud af det.

 

Har du prøvet couchsurfing?

Hvis du vil spare endnu flere penge, kan du vælge at sove på Couchsurfing. Her låner man en sofa hos folk og på den måde får man lov at sove hos dem helt gratis. Det er dog ikke meningen, at du overnatter i en hel uge. Det kan du sagtens tillade dig med AirBnB, da du betaler for det.

Med Couchsurfing er folk ofte endnu mere gæstfrie, da de inviterer dig ind i deres hjem for at opleve noget selv. Du skal generelt regne med at være mere social, når du benytter Couchsurfing, hvor du med AirBnB kan passe dig selv, hvis du ønsker det.

 

Spar på souvenirs

Et andet godt spareråd er, at du lader være med at købe en masse souvenirs, når du er på ferie. Det er ting, som du aldrig ville købe, hvis du var andre steder henne, så hvorfor skal du absolut bruge penge på det, når du er ude at rejse? Spar det væk.

Hvis du stadigvæk ikke kan finde pengene, eller hvis du hellere vil sove på et luksushotel, så kan du overveje at tage et lån, som du kan betale tilbage efter din ferie. På fair-laan.dk sammenligner de lån, så du får den bedste aftale.