Du kan stadigvæk nå at få sol og sommer

Du kan stadigvæk nå at få sol og sommer

Den danske sommer er historisk trist og fraværende i år. Faktisk er det 18 år siden, vi sidst har haft en så dårlig sommer som Juli viste sig at være i år. Det var ikke noget, der lå i kortene, og derfor har mange valgt at spendere sommerferien i Danmark.

De fleste af disse har sikkert fortrudt deres valg – op til flere gange – men har du lidt ferie til overs, kan en løsning være at tage en sensommertur til syden. Herunder får du 3 tips til, hvordan du alligevel får sol på næsen, opfrisket smilerynkerne og sommertøjet på.

Kør til Tyskland

Danmark bugner af tyske turister om sommeren, og det er i grunden underligt, når man tænker på, hvor dejligt, solrigt og varmt et klima, de har i Sydtyskland. Herudover kan du ved en køretur på omkring 8-12 timer ende ved en smuk tysk sø, hvor du kan få alle dine ønsker opfyldt og mere til.

Selvom det dårlige vejr i Danmark har fået efterspørgslen på afbudsrejser til at stige, så er det de færreste, der tager til Tyskland for at få sol og varme, og det betyder for dig, at der er rigeligt af hyggelige Gasthofs og hoteller ledige i charmerende små landsbyer. Maden og øllen er tillige billigt, og sproget kan med lidt god vilje minde en god portion om dansk.

 

Tag en afbudsrejse til Egypten

I starten af Juli var der en episode med overfald på et turistresort i Egypten. Selvom det aldrig er behageligt at høre om, så er det desværre virkeligheden i dag. Vi kan aldrig vide os helt sikre på, at der ikke sker noget, på den feriedestination vi har valgt.

Sådan er det alle steder i verden. Episoden har dog fået danskerne til at fravælge Egypten som afbuds-rejse-destination, men ser man nøgternt på det, så bør man netop vælge et sted, hvor der, grundet nylige ulykkelige begivenheder, er ekstra opmærksomhed på sikkerheden. Og det er der i Egypten i disse dage.

 

Tag en smuttur til Thailand

Thailand er måske ikke bare lige noget, man smutter til, men netop nu er der særdeles gode tilbud til destinationen. Dette skyldes primært, at Thailand, blandt danskere, især er en rejsedestination om vinteren, hvor man flygter hen, når resten af Europa er forholdsvis kold.

Thailand er dog glimrende om sommeren også, man skal bare være forberedt på, at det regner en times tid hver dag. Herudover er det både varmt og solrigt. En af de ting som mange oplever efter, at de kommer hjem fra Thailand er at deres forhold til botox og andre skønhedsbehandlinger er meget mere afslappet. Årsagen er at det er mere almindeligt i Thailand, hvilket gør at der er flere der vælger at få fikset deres smilerynker på klinikker som denne.