Ferie frontens bud på de 10 mest populære rejser for unge i 2019

Ferie frontens bud på de 10 mest populære rejser for unge i 2019

Året 2019 mener vi, her hos Ferie fronten, er året, hvor danskerne rejser mere end nogensinde før. Folk arbejder mere, hvorfor de også tillader sig at tage en god lang ferie, når de så endelig har fri. Vi vil derfor gerne anbefale vores bud på de 10 bedste rejsedestinationer, der gør din ferie i 2019 uforglemmelig.


1) Alanya

Et af de bedste steder at tage på ferie er Alanya og det er der mange gode grunde til. De billige fly, returbilletter og afbudsrejser, gør det helt sikkert bedre. Derudover er vejret perfekt. Det er hverken alt for varmt eller for koldt – Gennemsnitstemperaturen ligger på 26-30 grader.

Stemningen i byen er rigtig afslappet og priserne er til at presse ned. Der er mange bademuligheder på flotte strande, hvor vandet er dejligt varmt. Samtidig har de fleste hoteller pools, så der er altid mulighed for at ramme vandet, når solen står højt.

Hvis i også gerne vil opleve noget kultur, kan i også det i Alanya. Byen er nemlig rig på kultur og en masse spændende oplevelser.

Om i er til spektakulær arkitektur, monumenter, museer eller bare god traditionel mad er underordnet, for der er så meget at vælge mellem, at i aldrig vil komme til at kede jer.
Der findes mange fede fester, som i kan tage til, så i får den bedste ferie.

Med DUF-rejser er det muligt at komme afsted fra 2.999 kr. med fly + hotel + all inklusive, perfekt studievenlig pris.

En af de mange pools i Alanya

2) Gran Canaria

Den spansk beliggende ø i det kanariske øhav Gran Canaria, er en helt fantastisk destination for turister. Gran Canaria består af 230 kilometer kystlinje, hvorfor der er uendelige muligheder for en plads på en af de flotte strande. Her findes der også mange forskellige vandsportsaktiviteter, så man sammen kan dyrke lidt motion, mens man får en lækker tan. På de nord- og vestvendte kyster, er der mulighed for at prøve kræfter med windsurfing.

Når man er ung på ferie, ønsker man gerne nogle lækre drinks. Det har Gran Canaria heldigvis også. Der findes mange natklubber og diskoteker i Playa del Inglés, hvor man kan danse og hygge sig hele natten. Dagen efter kan man tage ud og spille golf på en af Gran Canarias kendte og virkelig smukke golfbaner. Som er en oplevelse værd i sig selv. Temperaturen her er altid helt tilpas.

Foruden de lækre strande, kan du også komme ud og nyde den dejlige natur. Den byder nemlig både på rå klipper og frodige landskaber. Der er mange muligheder for vandreture og klatring. Temperaturerne her kan dog godt blive lidt koldere, da der fra kysten og op af de smukke stier til skygrænsen, kan være en 15 graders forskel.

Shoppingsmuligheder er der også mange af og endda til gode priser. Øen er et frihandelsområde, som gør, det er meget billigere end hjemme i Danmark. Samtidig er der mange forskellige forretninger, så udvalget er stort og mulighederne for et godt tilbud er kæmpe.
For unge er denne ferie helt fantastisk, da der er noget for enhver smag. Denne ferie kan give jer gode oplevelser mange år frem.

Med suntours.dk kan du finde rejser til Gran Canaria fra 2.698 kr. pr. person for 7 nætter med hotel, uden pension.

Udsigten over en af Gran Canarias store flotte badestrande
Udsigten over en af Gran Canarias store flotte badestrande

3) London

Hele Englands hovedstad London, er en perfekt destination for unge mennesker, der gerne vil opleve en masse med et mindre budget. Her kan man ofte finde billige fly, hvor en god ide kan være at supplere med Airbnb, og leje en billig lejlighed, da hoteller kan være dyre.

I London er der mange oplevelser og attraktioner, som er billige eller gratis, men hvis man gerne vil opleve hele pakken, kan man købe billige billetter til flere attraktioner på en gang og spare penge derved. Inde på londonbiletter.dk, kan man betale for 2 attraktioner og se helt op til 6. Dette pakketilbud inkluderer seks af Londons mest populære attraktioner, som Madame Tussauds, London Eye, Sea Life London Akvarium, Shreks Adventure, London Eye cruise på Themsen & London Dungeon.

Noget man simpelthen bare bør opleve, når man er i London, er en af de mange musicals de kører. Samtidig, bør man tage ud og opleve Buckingham Palace, hvor dronningen af Storbritannien bor. Her kan man opleve et vagtskifte, hvor dronnings livvagter kommer ridende ind. Det foregår mellem 10.15 og 11.45 og kan svinge tidsmæssigt, så kom i god tid, hvis i skal kunne se bedst muligt. Der findes samtidig rigtig mage gratis museer, som London Science Museum & Natural History Museum.

Maden i London kan godt være i den krydrede ende af prisskalaen, men i kan finde noget mad til enhver smag. Samtidig er der studievenlige priser og de har ofte studierabat, hvis man husker at spørge. Sørg for at finde maden på de mindre populære gader, så er priserne også billigere.

Hvis i bestiller fly og hotel, kan det både være dyrt og billigt. Priserne kan være fra 2.079 kr. pr. person til 8.307 kr. pr. person både afhængig af placering og i hvor god tid det bestilles. Dog kan fly bestilles ned til 681 kr. pr. person på SAS i deres lavpriskalender, hvilket muligvis kan blive billigere, hvis i kan finde et billigt hotel.

Udsigten over Themsen om natten

4) Lej et sommerhus i Danmark

Der er mange fordele ved at tage på campingferie i Danmark. Eller ved at leje et sommerhus. Først og fremmest, er det altid vigtigt at kende sit land. Jyllands kyst har mange lækre ting at byde på og der er ret mange, der burde tage derhen. Det behøver ikke være om sommeren, hvor campingpladserne er fyldt med børn. Efteråret kan være utrolig smukt i Jylland.

Men som studerende eller ung, kan der være rigtig mange tanker, der fylder ens hoved, hvorfor en tur væk fra storbyen, kan være en god ide. Her kan man virkelig slappe af med en god bog, hjemmelavet mad, spil og afslapning. Så en god ide kan være at tage afsted med nogle, du gerne vil og kender godt.

Et lejet sommerhus ved Vesterhavet, kan have mange sovepladser. Et sommerhus til 6 personer koster 2860 kr.

Stråtækt sommerhus ude ved klitterne og vesterhavet

5) Budapest

Hovedstaden i Ungarn, Budapest er utrolig imponerende. Byen er kendt for muligheden for billig shopping og sine traditionelle spaer. Der er mange muligheder for at mingle med lokalbefolkningen over en øl i de forladte lokale barer. Byen ligger ved Donaufloden og der er mulighed for at komme ud og sejle på floden. Samtidig, kan man også komme hen og besøge de historiske bygninger.

Attraktioner som skal opleves i Budapest, er kædebroen, som er den første permanente bro over Donau, som forbinder Pest og Buda til Budapest. Derudover, bør man se Kongeslottet, som er en fryd for øjet og indeholder et kæmpe bibliotek, nationalgalleriet og historisk museum.

Maden er virkelig lækker og der findes mange forskellige flotte restauranter, hvor man kan få alt fra exceptional god hummus til en 3-retters Michelin frokost med vin og kaffe til 260 kr. på Costes Downtown.

I Budapest kan du finde fly + hotel fra 1844 kr. Ønsker i at bo på Hostel kan i bo og flyve for 995 kr. i en hel uge.

Her ses broen over Donau som forbinder Pest og Buda

6) Thailand

Thailand er et rigtig godt land at tage til, hvis man ønsker godt vejr, gode strande og lækker mad til gode penge. I Thailand er maden nemlig rigtig billig og du kan leve rigtig billigt om dagen, hvorfor denne feriedestination er rigtig god for unge og studerende. Lokalbefolkningen er rigtig venlig, hvorfor Thailand hedder smilets land. Det typiske billede af Thailand er hvidt sand, turkisblåt vand, farverige fisk og svajende palmer.
Det er også muligt at komme ud og snorkle i det flotte vand, trekke i junglen eller vandre i bjerge.

Selvom maden er rigtig billig, så er standarden rigtig høj. Den thailandske kogekunst er et af verdens bedste køkkener, hvor man ikke går sulten hjem. Vælg steder, hvor de bosatte thailændere spiser og husk, ikke at bestil det stærkeste, da i med garanti ikke kan tåle det.

Thailand byder på meget mere end badeferie, der er nemlig også en masse natur at tage af. Thailand har en utrolig spændende historie, som man kan besøge og opdage rundt omkring i de gamle kongebyer lidt nord for Bangkok.

Du kan pr. person inkl. Fly og hotel komme til Bangkok for 4.553 kr.

Her ses en af Thailands mange flotte anløbsbroer udover det smukke klare vand

7) Cypern

Det flotte Cypern ligger rigtig godt placeret i middelhavet. Det er faktisk kåret til det reneste omkring læggende badevand i hele Middelhavet. Generelt er Cypern virkelig god i forhold til lækre badestrande og krystalklart vand. Cypern byder på smukke byer og lækre sandstrande samt et livligt byliv om natten. De rene strande og vand giver en fantastisk udsigt. Denne ferie er derfor utrolig god for jer, som bare gerne vil slikke en mase sol og nyde de mange dejlige strande.

Men i kan også dyrke forskellige slags vandsport, mens i er der. Alt fra snorkling til windsurfing. I kan også tage en vandretur op i Troodosbjergene. Perfekt sted at holde ferie over en længere periode. Den gæstfrie befolkning gør bare oplevelsen endnu bedre.

Maden er varieret og utrolig lækkert. Der er altid en god restaurant at finde til gode penge. De ansatte hjælper gerne med at sammensætte en god måltidmad til jer. Hus at prøve en af de mange fiskeretter, da de virkelig er gode.

En uge i Cypern for to med afrejse fra København, hvor du får fly, 2-værelses lejlighed og morgenmad koster 4.698 kr. Altså 2.349 kr. pr. person.

Udsigten over en del af Cypern

8) Rhodos

Rhodos har mange forskellige ting at byde på, alt efter hvad man vil til Rhodos for. Der findes alt fra det eksotiske perspektiv til det historiske perspektiv. Rhodos byder nemlig på en Middelalderby fra 1300-tallet, hvor den gamle del af byen byder på fantastiske gastronomiske oplevelser i charmerende omgivelser.

Den gode ide er, at gå væk fra gadesælgerne og finde de lidt mere afsides taverner, hvor man til generelt lavere priser kan nyde alt fra tzatziki til dybstegt blæksprutte. De små gader og smalle stier byder på familiedrevne restauranter, hvor der ikke er lige så mange turister.

Det eksotiske perspektiv stammer fra de flotte strande. Lige ved selve Rhodos bys ligger der stenstrande, som måske ikke så attraktive. Men lidt udenfor, findes eksotiske sandstrande og flot blåt badevand. I disse områder findes der også mange flotte restauranter, cafeer og supermarkeder.

Det flotte og lækre Rhodos kan være helt fantastisk for en ungdomsferie. Priserne kan ligge på 3599 kr. pr. person med fly og hotel.

Udsigten over Rhodos lækre badestrande

9) Thassos

En ferie til Thassos er til jer, som ønsker luksus, afslapning og blåt badevand. Thassos er en græsk ø, som ligger i den nordlige del af det Ægæiske Hav. Her findes der frodig natur, krystalklart vand og nogle af de bedste strande i Det Ægiske Hav.

Her finder i ægte græsk stemning, hvor i både kan slappe af på de gyldne strande med en god bog eller observere det græske hverdagsliv i bjergbyerne. Hvis i gerne vil på opdagelse og elsker kultur og historie, kan i tage ud til hovedstaden Limenas, hvor i kan finde resterne af det antikke Akropolis, den gamle bymur og et amfiteater. Det er en god feriedestination, hvis i gerne vil have stilhed og hygge.

Der er noget for enhver smag på Thassos, så afsted med jer.

På spies.dk kan du komme til Thassos med fly fra København, få et dobbeltværelse for 2 voksne med morgenmadsbuffet for 4.698 kr.

Udsigten over Thassos by

10) Kreta

Den græske ø Kreta er dannet af kalksten, men er dog stadig en af de mest populære destinationer blandt danskerne gennem årerne. Kreta er rig på spændende oplevelser og god mad. Der findes både lækre strande og kløfter til at udforske og vandre. Maden er på Kreta er fyldt med lækre græske specialiteter, som tzatziki, moussaka osv.

Elsker i smykker, er der mange at vælge i mellem på Kreta. De har nemlig rigtig mange smykkeforretninger, hvor du kan få priserne ca. 30% billigere end i Danmark. Det flotte blå vand giver også god grund til en sejltur ud til de omkringliggende øer.

Elsker man historie, kan man tage til Knossos, som i Bronzealderen var en af de største byer på Kreta, hvor der er en masse at gå på opdagelse i.

Med fly + hotel kan i komme to personer til Kreta for 4.024 kr. pr. person. Hvor morgenmadsbuffet indgår.


Her ses en af Kretas flotte strande og blå badevand