Ferietid er kærestetid

Ferietid er kærestetid

Man kan finde mange gode grunde til at tage på ferie.

Alt afhængig af om man er til oplevelser og eventyr eller sol og afslapning eller måske ski – så er der masser af argumenter for at en ferie er en god ide. Specielt hvis det er sammen med kæresten. På ferien får I nemlig mere tid til sex sammen end derhjemme i hverdagen.

En af årsagerne er at I naturligvis har fri fra hverdagens pligter, jobs eller måske studie. I er sammen i sjove eller afslappede omgivelser og er kun beskæftiget af hinandens selskab. Derhjemme er der også en masse andre ting at se til såsom hverdagens pligter. Vasketøj, indkøb, afhentning af unger, arbejde, sport, fritidsinteresser, familien og så videre og så videre skal passes. Man tager muligvis hinanden let for givet fordi alle disse forpligtelser skal passes.

Spies Rejser ved hvad det handler om og har lavet denne video:

Mobiltelefonen kan også være en opmærksomhedssluger. På ferien er den sandsynligvis ikke så meget i brug som derhjemme, fordi der er så mange andre ting og desuden ikke internet overalt. Er I friske kan telefon dog være brugbar i soveværelset!

Sidst men ikke mindst er alle disse ting anledning til få fyldt op til den seksuelle konto. De uvante omgivelser giver mulighed for ny inspiration og samtidig er der intet surt vasketøj som burde ordnes. I kommer til at se hinanden i et helt nyt lys, hvilket ofte fyrer op under romantikken, som let kan glemmes derhjemme.

Lysten til at prøve noget lidt grænseoverskridende er måske mere tiltalende i udlandet, fordi sandsynligheden for at blive opdaget af nogen man kender er usandsynlig lille. På ferien slippes rammerne nemlig ofte. Skal I endeligt prøve noget af det legetøj, I har købt online? Ferien er det rette tidspunkt at gøre det på.

Intimitet med kæresten på ferien

en aktiv ferie

Udnyt det pågældende ferieparadis’ omgivelser til at prøve noget nyt!

Solferien lægger op til Sex On the Beach, i poolen eller lignende. Skiferien ligger op til lidt romantik under den varme bruser efter en lang dag på ski eller måske en tur på pisterne kunne friste.

I liften er måske lige vovet nok, men det er kun fantasien der sætter grænser for jeres udfoldelser. På storbyferien har I mulighed for at nyde lækre hotelværelser og de uvante rum, roomservice og så videre.

Den gode ferie-sex behøver i øvrigt ikke nødvendigvis at finde sted i udlandet. Ferien kan lige så godt finde sted i sommerhus eller spaophold i Danmark, hvor der også er rigtig mulighed for seksuel udfoldelse.

Som nævnt er det kun fantasien som sætter grænserne..