Gode tips til at rejse med små børn

Gode tips til at rejse med små børn

SAS anbefaler, du ikke flyver de første 7 dage efter at et barn er blevet født – både af hensyn til barnet og af hensyn til moderen.

Men efter de 7 dage kan alt lade sig gøre.

Derved dog ikke sagt, det er nemt at rejse med små børn. Det er anstrengende for barnet og derved også for forældrene – foruden alle de andre rejsende på flyet, der må nyde barnegråden som en del af rejsen.

Her får du en række gode tips til at rejse med små børn. Tipsne kommer fra Nabby, der producerer en moderne bluetooth-baseret babyalarm, der kobler sammen med din telefon ved hjælp af en smart app.

Hav bamse eller bjørn med

Landscape photo of rome
Landscape photo of rome

Har det unge barn en yndlingsbamse eller lignende, så tag denne med på flyet. Velkendte genstande som ens yndlingsbamse kan være med til at få barnet til at slappe af, hvis det først er blevet hidset op.

Forbered skifteposer med ble og bådservietter, hvis barnet stadig går med ble, når I rejser. Alt andet er super ærgerligt, når I først er oppe i luften.

Godt med mad

Det sidste der skal ske på turen er, at I løber tør for ting at spise. Sørg for at have masser af nødder, skåret frugt, figenstænger, muslibarer og lignende barnet kan spise.

Det gælder i øvrigt også jer voksne – det er sjovere at rejse på fuld mave end sidde og mangle noget at spise i flyet.

Juicebrikker og drikkevarer i øvrigt kan købes i lufthavnen efter at I er kommet igennem checkin for rimelige priser.

Kom i god tid til lufthavnen

A airliner flies high over clouds
A airliner flies high over clouds

Hvis børnene kan mærke, at deres forældre er stressede, så bliver børnene det også. Kom i rigtigt god tid i lufthavnen, så I har tid til at slappe af, købe lidt at drikke, komme ind i flyet i god tid og så videre.

Det giver jer også mulighed for at bruge god energi i lufthavnen. At have et barn med i flyet, der ikke har nok at lave og som irriterer alle omkring sig er noget af det, der kan irritere de andre flypassagerer mest.

Book pladser på flyet således at I alle sidder ved siden af hinanden og har mulighed for nemt at skifte et barn, der trænger til det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *