Guide: på shoppetur i Barcelona

Guide: på shoppetur i Barcelona

Når man siger ’Barcelona’ tænker man oftest på ordene ’fodbold’, ’tapas’ og Gaudi. Men sport, mad og arkitektur er langt fra det eneste byen har at byde på. For i løbet af de seneste ti år er Barcelona blevet en sand modemetropol, der haler kraftigt ind på de mere etablerede storbyer som Milano, Paris og London.

I og med Barcelona er en af de mest besøgte byer af danske turister, kommer der her en kort guide til et par steder der oplagte at lægge vejen forbi på din shoppetur!

  1. El Corte Inges

Lad os starte med en af de nemme.

Hvad enten du er på udkig efter tøj, sko, accessoires eller måske endda bøger, så er der noget at finde i El Corte Ingles. El Corte Ingles er spaniernes svar på Salling, blot med bedre priser!

Udvalget er gigantisk og der ligger næsten en butik på hvert et gadehjørne i byen. Den største butik findes ved Placa Catalunya – den er ikke til at overse.

  1. Passeig de Gracia

Hvis du har en kraftigt hang til topmoderne modetøj og dyre brands vil du ikke blive skuffet over Barcelona. For enden af Placa Catalunya ligger bydelen Passeig de Gracia, der er en af byens mest eksklusive kvarterer.

Her har alle de store modebrands deres butikker. Så hvad enten du er på udkig efter Hugo Boss, Giorgio Armani, Gucci eller Louis Vuitton vil du finde det her.

  1. Den gamle bydel

Hvis du til gengæld er på udkig efter noget mere unikt eller bare et godt tilbud, så er den gamle bydel, kaldet Det gotiske kvarter- el Barri Gòtic på catalansk –hjemsted for en lang række små butikker, der sælger tøj i lokalt design til smykker, chokolade og meget mere.

Omgivet af den gamle bymur, der blev opført af rommerne, kan man gå i små snævre gader og finde alverdens butikker. Folk er i denne del af byen meget venlige, imødekommende og mere uformelle end et sted som Passeig de Gracia.

Uanset hvad du er på udkig efter, er det svært at komme forbi det gotiske kvarter uden, at have en indkøbspose eller to med hjem igen.

  1. La Roca Village Outlet

Hvis du gerne vil spare penge på din shoppetur kan outlet byen La Roca Village anbefales. Den er billigende ca. en halv times kørsel fra Barcelona med enten bus eller bil.

Her kan man spare op til 60% på alle de kendte modemærker og udvalget er meget stort!

Du finder langt hen ad vejen de samme mærker som jeg nævnte før på Plassig de Gracia, men det er selvfølgelig helt andre priser. Du skal dog være opmærksom på, at siden det er outlet, har butikkerne ikke altid alle størrelser af ethvert produkt.