Husk miniapoteket, når du skal ud at rejse

Husk miniapoteket, når du skal ud at rejse

Vil elsker at rejse, men vi vil gerne undgå de mange sygdomme vi risikerer at blive udsat for. Der er ingen der gider bruge ferien med hovedpiner, køresyge, solskoldninger eller med hovedet i toilettet. Derfor er det vigtigt at man sørger for at have sit lille rejseapotek i orden, med de forskellige medikamenter, som kan blive nødvendige. Bare vær sikker på at det er lovligt at medbringe dem på din destination eller i flyet.

Hovedpinepiller

Hovedpine er bare det værste. Det kan starte så småt og vokse sig så stort, og det er noget der kan ødelægge en hel dag. Derfor er det vigtigt at man medbringer rigeligt med hovedpinepiller, så man altid er sikret hurtig lindring, og desuden kan de jo også benyttes til andre lette smerter.

Køresygepiller

Der er mange der døjer med køresyge, især hvis der er meget varmt og hvis der er en markant ændring i højderne. Så skal man til Østrig eller andre bjergrige lande, så husk at pakke nogle køresygepiller, så man kan slippe for opkastpauser i nødsporet på motorvejen.

Solcreme og Aloe Vera

Skal man på solferie, kan man ikke leve uden en god solcreme, med en tilpas høj beskyttelsesfaktor. En solskoldning kan være noget af det mest modbydelige og smertefulde, og desuden er det farligt, da det kan give hudkræft. Så hav altid en god creme med og gerne noget Aloe Vera, da det kan lindre smerterne en del, hvis uheldet skulle være ude.

Noget godt til maven

Man oplever tit problemer med maven, når man er på ferie. Måske er det maden, måske er der flere bakterier i vandet eller måske noget helt tredje. Derfor er det vigtigt at man har nogle piller, der kan hjælp hvis man får dårlig mave. På den måde kan man undgå diarre og opkastninger.

Ligegyldigt hvor rejsen går hen, er et miniapotek obligatorisk. Læs mere om forskellige rejsedestinationer ved at klikke her.