Her kan du tage på adrenalin-fyldte eventyrrejser

Her kan du tage på adrenalin-fyldte eventyrrejser

Er du én af dem, der elsker at tage på rejser fyldt med unikke oplevelser, der giver et ekstra kick, og elsker du følelsen af adrenalinsuset, så giver vi nedenfor vores bud på perfekte destinationer til din næste eventyrrejse.

Papua New Guinea – på eventyr i fortiden

Tag en tur til Papua på verdens næststørste Ø, New Guinea, og træd ind i en helt anden verden. Provinsen Papua er nemlig langt fra udviklet, og en rejse hertil vil byde på helt andre oplevelser.

Her kan du nemlig se mænd iført penisfutteraler og stødtænder fra vildsvin i næsen, mens kvinder gør i helt korte skørter lavet af strå og sælges for 4-5 grise.

Ydermere, kan du se kannibaler, der bor i regnskoven på trækroner i en højde på op til 30 meter, mens bue og pil bruges i hverdagen, og provinsen er beboet af mere end 200 forskellige stammefolk.

Med andre ord kan du altså med en tur til Papua komme på et kulturelt og eksotisk eventyr, der vil føles surrealistisk, men som du sent vil glemme.

Canada – på vildmarkseventyr i Alberta

Oplev Canadas spændende vildmarksliv, og tag på sortbjørnejagt i central Alberta. Her kan du komme helt tæt på det vilde dyr, og opleve adrenalinen pumpe igennem din krop, når du står få meter fra det utrolige væsen.

Du får en hel autentisk oplevelse, uden den store luksus, og får hele vildmarksoplevelsen. Her kan du leve som en rigtig jæger, bo i en jagtcamp, spise helt simpel mad – endda over bål – og mærke det vilde liv helt tæt på.

Er du en vaskeægte eventyrer, er dette noget lige for dig. Så pak kufferten med dine jagtstøvler, som du blandt andet kan købe her, og kom ud på et eventyr, som du sjældent vil opleve.

Sydafrika – et eventyr fyldt med kontraster

Er du til eventyret, der byder på mange forskellige oplevelser, er Sydafrika perfekt som destination til din næste tur. Her kan du nemlig opleve et hav af kontraster, og blive mødt af mange forskellige indtryk.

Blandt andet byder Sydafrika på betagende natur, utrolige grotter, lækker vin, fantastisk havliv med blandt andet hvaler, delfiner og hvidhajer, søde pingviner og det utrolige byliv i betagende Cape Town.

Især er dyrelivet i Sydafrika utroligt, og helt anderledes fra dét vi kender i lille Danmark. Her er der også gode muligheder for Safari hvor du kommer helt tæt på de vilde dyr, og får en eventyrlig oplevelse for livet.

Med en tur til Sydafrika får du altså hele pakken – vinferien, storbyferien og naturferien. Tilsammen udgør det et utroligt eventyr, og du kommer tilbage med mange forskellige indtryk og et ønske om at tage tilbage og opleve endnu mere.