Køb din drømmebolig – få den hjælp du fortjener!

Køb din drømmebolig – få den hjælp du fortjener!

Når du står over for køb af ny bolig, er der mange ting du skal holde øje med.

Når man skal lave sit næste boligkøb eller første boligkøb, vil man altid gå efter drømmeboligen.

Når du står overfor boligkøb, skal du i første omgang prøve så vidt muligt prøve at finde den bolig som ligger inde for dit budget og på samme tid kan opfylde alle dine krav. Derudover skal du sikre dig selv en så god og flydende handle uden nogle komplikationer.

Find boligen

Når du skal finde din drømmebolig, er der mange ting du skal tage højde for.

I første omgang skal du opsætte nogle relativ faste kriterier som også er realistiske inde for budgettet. Du skal beslutte hvor du fortrækker boligen skal ligge, hvilken størrelse der er relevant og hvordan du tænker arealet bliver bedst brugt for at afdække dine behov.

Når du har opsat dine kriterier, kan jagten så småt begynde, det er som regel en temmelig omfattende opgave, at skulle finde en bolig kan ofte ende ud i en fuldtidsbeskæftigelse.

Du kan altid skrive dig op til så mange boliglister som muligt, dette får man som regel succes med dog kan det tage længere tid. Det koster i omegnen af 100-200+ kroner om året pr. liste, blot for at beholde sin plads.

Når man skal begynde sin søgen efter drømmeboligen, er det første trin altid at høre rundt i netværket. Facebook er på dette trin en meget fordelagtig platform, på denne måde sikre du dig at du kommer ud til så mange i dit netværk som muligt på en gang.

Dertil er der mange boligsøgningssider som er helt gratis, de kan benyttes til søgninger og kontakt til sælger. De gratis sider har dog en tendens til at have lavere succes rate end de betalte sider.

På de betalte sider kan du ofte søge gratis, men skal betale for at kontakte en sælger, det koster et par hundrede kroner om måneden, men man har dog markant større mulighed for at finde en bolig.

Lad advokaten klare arbejdet

Når boligen først er blevet fundet, kan du med fordel bruge en af de landsdækkende boligadvokater til at få alt det rådgivning du har brug for.

Med en boligadvokat kan du sikre dig at du får den hjælp du har brug for.

Boligadvokaten kan hjælpe dig helt fra lånet til din bolig, hertil kan du sikre dig at du får et lån som er passende for dig og slipper for de uforudsete udgifter forbundet med lånet.

Hertil får du hjælp af din boligadvokat helt frem til underskriften er udfyldt af begge parter.

Kontrakten bliver gennemgået, vurderet og derefter accepteret af advokaten før aftalen er gældende for dig som klient.

Med advokatforbehold kan du sikre dig at du ikke føler du har indgået en aftale som ikke var helt fair. Advokatforbeholdet er din sikring for, at din advokat accepterer forholdene før det er gældende, selv hvis du har underskrevet aftalen.

Hertil kan du også få hjælp med forsikring ved ejerskifte af boligen igennem din boligadvokat.

Så for at kunne få den mest fair og bedste handel i hus mener vi altid man skal have en boligadvokat ved sin side. Boligadvokaten sørger for en så problemfrit og tilfredsstillende handel som muligt for dig som køber.