Pak til en weekendtur med pigerne

Pak til en weekendtur med pigerne

Det kan være at du og din venindegruppe har valgt at udskifte den traditionelle julefrokost og små julegaver med en hyggelig pigetur til en af Europas flotte hovedstæder.

Det er den perfekte måde at få et afbræk fra arbejde, kærester og juleræset og erstatte det med hyggelige oplevelser der bringer jer tættere på hinanden. Alt efter hvor I skal hen, har vi en idé til hvad du skal pakke i din kuffert så du undgår tøjkriser til den forlængede ferie.

Hvad er the basics?

På en lille getaway med pigerne er det godt at være forberedt på forskellige aktiviteter, der falder i alles smag og er let at koordinere. Inden I tager afsted, bør I aftale om I skal lave noget aktivt eller holde jer til de største turistattraktioner.

På den måde får I alle pakket det rigtige slags tøj, og undgår én af jer tager alt sit hikinggear med ved en fejltagelse. Desuden opklarer I på forhånd irritationsmomenter, der har at gøre med jeres planlægning, hvis alle er ombord på planen.

Til en weekendtur bør du medbringe gode basics, som kan matches på kryds og tværs i løbet af turen:

  • Hvid/Sort/Grå T-shirt
  • Silke top
  • Sorte jeans
  • Sorte pæne bukser/sort nederdel
  • Sneakers
  • Støvler med hæl

Tilpas dig destinationens klima

Nu hvor de elementære dele af garderoben er på plads, skal du indtænke, hvordan destinationens klima er. Det kan være I skal til London, hvor det ofte er gråt og regner, eller Madrid, hvor man kan tillade sig at have færre lag på om dagen.

En god regel er at hvis du skal til et koldere klima, så medbring en eller to uldsweatere og tag den tykkeste på i flyet sammen med din jakke. Hvis du skal en tur sydpå til Italien eller Spanien, så tag blot en sweater med og nogle bluser, du kan bruge til jeans og eventuelle nederdele.

Husk altid at medbringe en mindre taske med en god lukkemekanisme til at tage med rundt på sightseeing og i byen, uden du skal bekymre dig om lommetyve eller mistede telefoner på dansegulvet. Og hvis du ofte bliver syg efter en flytur, skal du medbringe et halstørklæde, for det er let at tage af og på, samt hjælper mod kulden fra en air conditioner.

Til den festlige aften

Det er meget sandsynligt, at I vil ud at danse eller på en bar under jeres ophold. Derfor skal du huske at tage nogle ting med, der passer til en eller flere festlige aftener i byen.

Hvis du gerne vil have noget andet end det som er i dit klædeskab i forvejen, kan du kaste et blik på Haus Frau, der har mange flotte kjoler og nederdele; perfekt til byture og middage med veninderne. Blomstrede kjoler og plisserede midi-nederdele er stadig meget populære her til vinter og de er nemme at matche med forskellige basics.

Du kan for eksempel nemt udskifte dine jeans med en blomstret nederdel, inden I tager ud om aftenen, og svinge en læderjakke over for det sidste touch. Sørg dog for at dine aftenoutfits er lette selv at tage af og på, så I nemt kan skifte og let tage tøjet af, hvis I kommer sent hjem om aftenen.