Pakkeliste til Paris: Det skal du huske

Pakkeliste til Paris: Det skal du huske

Paris er kærlighedens by – men kærlighed kan ikke overvinde alt. For eksempel kan kærlighed ikke overvinde et glemt pas eller glemte sko, når man rejser til udlandet; heller ikke, når turen går til Paris.

Det er vigtigt at huske det vigtigste, når du skal rejse. Uanset om du rejser til Paris eller en anden by, er der nogle ting, du bare skal huske. Herunder får du en pakkeliste med nogle af de ting, du absolut må huske, når du skal til Paris. For Paris skal opleves uden irritation over glemte sager.

Pas

Først og fremmest – og vigtigst af alt – skal du huske dit pas. Hvis du ikke husker dit pas, kan du slet ikke komme afsted til Paris. Du kan være heldig, at du kan komme til Paris uden pas, hvis du kører i bil – men du skal altså bare altid have dit pas med, når du rejser.

Dine kosttilskud

Det er selvfølgelig forståeligt, at folk der er på ferie, gerne vil slappe af, men der er ingen grund til, at man skal komme hjem væsentligt mindre sund, end da man tog derned. Derfor er det vigtigt, at du tager dine forskellige kosttilskud med, der hvor du skal hen.

Det kan være du ikke spiser nok fisk, og derfor benytter dig af omega-3 piller, eller du er i gang med en udrensningskur, og derfor ikke vil stoppe midt i den. Hvis din udrensningskur for eksempel består af acai bær, er det vigtig, at du tager disse med.

Ordbog eller parlør

Helt generelt er franskmænd ikke særligt gode til engelsk – selvom der er utrolig mange turister i Paris. Derfor er det en rigtig god ide at medbringe en ordbog eller en parlør, når du skal til Paris. På den måde kan du altid gøre dig forståelig over for taxachaufføren, bagerjomfruen eller tjeneren. Du kan også altid finde ud af, hvad der står på skilte, busser, toge og så videre. En parlør er især en rigtig god ide at medbringe, fordi den er lille. Den er altså nem at have med, når du skal opleve Paris’ gader.

Passende tøj og sko

Når du skal til Paris, er det vigtigt at medbringe tøj og sko til lidt af hvert. Du skal have tøj med, som du kan bevæge dig i – og som er behageligt. Men måske du også vil have noget pænere tøj med til de finere begivenheder. Hvilket tøj, du skal medbringe, afhænger selvfølgelig af, hvad du skal lave under dit Besøg i Paris.

Hvis du skal udforske alle Paris’ seværdigheder, skal du også tænke over, hvilke sko du pakker i kufferten. Paris’ gader er højst betagende, og du kan hurtigt trave flere kilometer i den lækre by – og det giver altså ømme og trætte fødder, hvis fodtøjet ikke er i orden. Mangler du noget bestemt tøj eller nogle særlige sko til dit ophold i Paris, kan du se et stort udvalg her.

Bøger

Bøger er altid rare at have med, når man rejser. De er gode at have med til en stille stund på hotelværelset – men de er også gode at have med om dagen, når byen skal opleves. Skal du på opdagelse i Paris, kan du med fordel tage nogle bøger med, der fortæller om de forskellige seværdigheder i den smukke by.