Sådan får du fat i de billigste flybilletter

Sådan får du fat i de billigste flybilletter

At tage ud at rejse kan langt de fleste finde ud af, men hvordan man finder frem til de billigste flybilletter, kan være langt svære.

Har du en interesse i at vide, hvordan du finder frem til nogle af de billigste flybilletter på markedet, vil du med garanti få noget ud af, at læse denne artikel til ende.

Disse tricks vil ikke blot være nogle, som du kun vil kunne bruge nu og her, men også fremadrettet i jagten på at finde attraktive flybilletter.

Rejs på bestemte dage og rejs billigt

Ifølge flere undersøgelser lavet igennem en lang årrække, viser det sig at det oftest er billigst, at rejse på tirsdage samt at man helst skal undgå at rejse på fredage samt søndag.

Fredage og søndage er populære rejsedage og derfor er det ikke de foretrukne rejsedage, hvis du ønsker at rejse billigt.

Der kan derfor være penge at spare for dig, hvis du har mulighed for at kunne flytte din afrejse- eller hjemrejsedag med en enkelt dag eller to, så det f.eks. er en mandag eller tirsdag, i stedet for fredag eller søndag.

Nogle dage vil altid være billigere end andre på grund af meget lav konkurrence på selve dagen, mens det i andre tilfælde skyldes at flyselskaber kun flyver på bestemte dage i løbet af ugen.

Typisk vil meget tidlige afgange og afgangstider sent på aftnen ligeledes være billigere, da efterspørgslen på disse afgangstider ikke er særlig stor.

Benyt en rejsesøgemaskine

Benytter du dig af en rejsesøgemaskine vil du kunne spare dig selv for tid og penge. En rejsesøgemaskine vil kunne sammenligne priser på flybilletter fra rejsebureauer og flyselskaber på ingen tid. Med en enkelt og hurtig søgning vil du derfor kunne finde frem til de billigste priser på markedet.

Det er ikke unaturligt, at priserne variere fra selskab til selskab. Dette gælder også selvom at rejsen er præcis den samme, men flyselskabet er forskelligt.

Rejs inden for kort tid

Et andet godt tip hvis du ønsker at finde frem til nogle af de billigste flybilletter er, at du ikke er afgrænset til at skulle rejse på en bestemt dag eller i en bestemt uge. Du vil ofte finde de helt billige rejser og flybilletter indtil ganske tæt på afrejsedagen, hvis det er ude for højsæsonen.

Har du derfor din kuffert eller taske pakket og dit pas klar, vil du lynhurtigt kunne komme af sted, hvis det rigtige tilbud melder sig.