Sådan finder du billige rejser til Thailand

Sådan finder du billige rejser til Thailand

Der findes vel dårligt nok den person i Danmark, som ikke kunne tænke sig at spare lidt penge i budgettet. Der findes rigtigt mange måder at gøre dette på, men en af de bedste måder at gøre dette på er på rejser. Mange danske familier tager hvert år på en eller flere ferier, og der er her rig mulighed for at spare penge, så det batter. Vi tager i dette eksempel udgangspunkt i en rejse til Thailand, hvor vi vil lære dig om, hvordan du kan finde den bedste og billigste rejse. Du kender sikkert nogle af vores tips, ligesom flere måske vil være nye.

Datoen kan gøre meget

Det er de færreste, der bare SKAL afsted på en bestemt dato. Hvis du derfor ikke er så fastlåst af specifikke datoer, kan du med fordel søge på forskellige datoer igen og igen. Har du eksempelvis 4 ugers ferie, og ønsker du at rejse i 17-18 dage, kan du søge på forskellige perioder – først i din ferie, midt i din ferie og sidst i din ferie. Hvis du har mulighed for det, kan der også være penge at spare uden for højsæsonen, når andre ikke rejser. Det kunne eksempelvis være ved at rejse i august frem for juli eller på ringere tidspunkter af døgnet.

Tilmeld dig prisagenter om Thailand rejser

Priserne svinger, så man skulle tro, at det var løgn. En billet kan en dag koste 3.500 kr, 3.000 kroner ugen efter og 3.750 kroner to uger efter. Det kan derfor handle om at have is i maven.
Du kan dog også vælge at tilmelde dig en prisagent på et site, der sælger billetter. Her kan du få opdateringer – nogle gange hver dag – på prisudviklingen på en bestemt afgang. Du kan således eksempelvis tilmelde dig opdateringer på København – Bangkok med afrejse d. 4. juli og hjemrejse d. 20. juli. Herefter kan du slå til, når du mener, billetterne har fundet et fornuftigt prisleje.

Søg væk fra turisterne

Ja, når du rejser til Thailand, er du ganske vist turist. Men der kan være en stor fidus i at styre væk fra alle de andre turister. Du kan således vælge at bo på hoteller, der ikke er overrendt af turister, hvilket også kan ses på prisen. De populære hoteller skruer naturligt nok prisen i vejret, men der er stadigvæk utallige fantastiske hoteller til usandsynligt billige penge i Thailand.
Derudover mener vi, at det giver en mere autentisk rejse, når man får lov at være lidt tættere på thaierne fremfor at gå side om side med en tysker, dansker og hollænder.

Billige rejser til Thailand skal være fra et godt bureau

Der er efterhånden mange udbydere af billige rejser til Thailand, men det er langt fra alle, der er lige gode. Du bør derfor lave lidt research på bureauet, inden du evt. bestiller. Når du vil afsted på en billig rejse til Thailand, bør du derfor finde et bureau, der er til at stole på.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *