Spar penge på din næste ferie

Spar penge på din næste ferie

Det er dyrt at rejse, men det afholder os ikke fra at gøre det igen og igen. Siden vi opdagede charterfænomenet tilbage i 1960’erne, har danskerne være enormt glade for at tage på varmeferier i lande som Spanien, Grækenland og Tyrkiet. Der er noget ved hele den charterferie kultur der bare taler til os.

Hvad enten det er grisefesterne, den fremmede kultur eller følelsen af at blive forkælet på alle ledder og kanter, så er charterferier et begreb, der aldrig kommer til at gå af mode. Det er nemt og ofte er det langt den billigste ferieform, der er tilgængelig.

Der er flere forskellige måder at holde charterferie på. Man kan vælge all-inclusive, halvpension og kun morgenmad.

 

Kun morgenmad

Hvis man vælger denne pakke, får man udover værelset og flybilletten, kun morgenmad på hotellet. Alt derudover skal man selv skaffe. Det er næppe den optimale pakke for de som ønsker den totale daseferie. Man skal selv sørge for at finde restauranter om aftenen, for slet ikke at tale om frokosten.

 

Halvpension

Med halvpension får du dækket to ud af tre måltider på en dag. Det vil typiske være morgenmaden og så en aftensbuffet. Alt derudover skal man selv stå for. Det er en god løsning for de, der gerne vil opleve lidt. Der er mulighed for at besøge nogle af de små lokale steder og prøve lidt specialiteter, men uden at skulle tænke på aftensmaden.

 

All-inclusive

Hvis man vil have den ultimative dasepakke, skal man uden tvivl vælge all-inclusive. Her får man morgenmad, frokost og aftensmaden på hotellet. Man behøver groft sagt aldrig forlade hotellets område. Udover de tre buffeter, vil der ofte være fri drikkevarer i løbet af dagen, samt mulighed for snacks og lignende. Der er luksus for alle pengene, og man kan lade sig forkæle ud over alle grænser. Ligge ved poolen og nyde kolde drinks, mens man langsomt bliver dejligt solbrændt.

 

Charter for alle

Charterferie er en dejlig måde at forkæle sig selv på i den hektiske hverdag. Det er ikke en speciel dyr måde at holde ferie på, og mange danskere tager afsted flere gange om året. Man kan finde rejser og billige flybilletter online, såtag da et kig forbi rejsepriser.dk og se om der ikke skulle være noget for dig. Det er billigt og det kan give en lidt ekstra luksus, når det er mest tiltrængt.