Spar penge på din næste rejse med disse tips

Spar penge på din næste rejse med disse tips

Er du ved at gøre klar til sommerferien eller en anden rejse? Det er fantastisk at rejse, men det koster desværre også lidt penge. Det er dog muligt at spare penge på din rejse. I denne artikel har vi samlet et par tips til hvordan du gør det, så du kan få en god rejse uden at bruge alle dine penge.

 

Bestil fly og hotel i god tid

Det første tip til, hvordan du sparer penge på din næste rejse, er ved at booke fly og hotel i god tid. Fly og hotel er to afgørende punker for, hvor dyr en rejse du får og det er derfor også noget af det vigtigste at kigge på, når det handler om at spare penge på din rejse.

Som hovedregel gælder det om at bestille fly og hotel i så god tid som muligt, for at du fx kan få en god flyafgang og et godt hotel uden at det tager hele rejsebudgettet.

Det samme gør sig gældende ved flybilletter. De billigste billetter bliver som regel taget først. Samtidig stiger prisen ofte på flybilletter, når vi kommer tættere på afrejsedatoen, og det er derfor en dum idé at købe dine flybilletter i sidste øjeblik, da det giver en markant højere pris end hvis du er ude tidligt.

Når du skal finde hotel og fly er det samtidig en god idé at gøre brug af en sammenligningstjeneste som fx Momondo, hvor du både kan finde fly og hotel i London og mange andre steder. Fordelen ved en sammenligningstjeneste er at du får priserne hos mange forskellige udbydere og derigennem kan vælge det billigste flyselskab.

Du kan samtidig overveje at booke fly og hotel samtidig, da der derigennem er gode muligheder for at sammenligne priser.

 

Læg et rejsebudget

Når du skal ud og rejse, er det en god idé at lægge et rejsebudget, hvor du samler alle udgifter for rejsen.

Når du lægger et rejsebudget, tænker du over, hvor mange penge du egentlig kommer til at bruge på rejsen, samt hvor mange penge du har til rådighed.

Når du lægger et budget, skal du fx tænke over, hvor mange penge du vil bruge på mad om dagen, for at holde et realistisk beløbe til din rejse.

På den måde bliver der sat et beløb for hvor mange penge du vil bruge om dagen, og det gør det ofte nemmere at spare penge, da du ved hvor mange penge du egentlig har til rådighed samt hvor meget du kommer til at bruge i alt.

 

Pak mest muligt hjemmefra

Når du er ved at gøre klar til rejsen, er det en god idé at pakke mest muligt hjemmefra, så du skal købe mindst muligt under rejsen.

Hvis du fx skal på bilferie har du gode muligheder for at pakke en masse hjemmefra, så du ikke skal købe for meget undervejs, hvilket er en god måde at spare penge på.