Tag på campingferie i Danmark i stedet for hotelferien syd på

Tag på campingferie i Danmark i stedet for hotelferien syd på

Campingferie er blevet en meget populær ferietype for danskerne. Hvert år er der mere end 10 millioner overnatninger på de mere end 450 campingpladser i Danmark, og det er med god grund.

Mange vælger nemlig campingferie frem for en dyr hotelferie til syden for at få en mere hyggelig og afslappende ferie hjemme i Danmark. Hotelferien sydpå egner sig ikke særlig godt til familier med små børn, og derfor er campingferien i Danmark et fremragende alternativ.

Hvorfor tage på campingferie?

Tager dig og din familie på en campingferie, vil I opleve en masse hyggelige stunder sammen. Campingferie går nemlig ud på at tilbringe en masse kvalitetstid sammen med sine nærmeste. De forskellige campingpladser rundt om i landet tilbyder naturligvis ikke de samme ting, men essensen ved campingferie er, at man skal hygge sig med dem man holder af.

Ofte kan man på udenlandske hotelferier komme ud for nogle stressfulde situationer på overfyldte hoteller, hvor der er kamp om badestolene ved poolen og mennesker over det hele. Dette kan let undgås ved at tage på campingferie. Stemningen på de danske campingpladser er som oftest meget stille og rolig, så der er gode muligheder for at få stresset helt af.

Nyd den danske sommer

Går dig og din familie og overvejer, hvor årets sommerferie skal gå til i år? Så bør I måske overveje at tage på campingferie, hvis I ikke har prøvet det før.

Nogle mennesker tror, at campingferie er lig med at sove i et telt på en våd græsplæne, men det er det nødvendigvis ikke. De danske campingpladser bliver nemlig tildelt stjerner ud fra en række kriterier. Ved at vælge en campingplads med fem stjerner kan I altså forvente, at der er godt styr på den pågældende campingplads og at faciliteterne er i top.

Der findes også flere forskellige overnatningsmuligheder på campingpladserne. Autocamper og campingvogn er nogle af de mest brugte, men mange campingpladser har også hytter til leje.

Selvfølgelig er der ikke altid garanti for 35 grader og høj sol i Danmark, men selv i dårlig vejr byder campingferien på en masse gode stunder. Kommer regnen frem kan den eventuelt stå på hygge med brætspil i campingvognen.

Hvad laver man på en campingferie?

Hvor end du vælger at tage hen på camping, så vil du være sikker på én ting. Der er altid mulighed for at nyde den danske natur, når du er på camping. Det kan være ved at gå en tur langs stranden, hvis campingpladsen ligger nær vandet, eller det kan være ved at tage en tur i en skov i nærheden af pladsen.

Næsten alle campingpladser har en pool enten udendørs eller indendørs, som hele familien kan underholde sig ved i mange timer. Derudover findes der masser af sjove aktiviteter og arrangementer på de forskellige campingpladser.

Et godt valg af campingplads til en campingferie for hele familien kunne være Hasmark Strand Camping. Hasmark Strand blev kåret til årets campingplads i Danmark i både 2013 og 2014, og du kan læse nærmere om, hvad hele din familie kan opleve der ved at klikke på linket herover.