Ting vi savner ved sommeren

Ting vi savner ved sommeren

Nu hvor december er startet og vi for alvor kan mærke, hvordan kulden går gennem marv og ben, begynder vi små småt at tænke os tilbage til de varme sommerdage. De dage hvor man ikke bekymrede sig, hvis man glemte en langærmet bluse når man tog på tur. Hvor vinduer og døre stod åbne for ellers var det for lummert.

Der er mange ting ved sommeren, som vi ikke sætter pris på, før det er for sent.

 

Ting man glemmer at nyde mens de står på

Sommeren byder på en masse ting, som man naturligvis godt kan gøre selvom det er vinter. Det giver nok bare ikke den samme glæde.

Her er et par ting som bare er bedre om sommeren.

Strandture

Vi elsker alle at tage på stranden. Mærke sandet mellem tæerne og boltre os i bølgerne. Ligge og føle hvordan solen varmer os, og giver os den skønne kulør, der hører sommeren til.

Oplevelsen er lidt noget andet om vinteren. Der findes naturligvis den sære art, som kaldes for vinterbadere. Disse skøre individer, der må være halvt pingviner, som slår hul i en fastfrosset sø, for så at nedsænke deres hvide kroppe i det frysende kolde vand.

Okay de ligger nok ikke og slikker sol på en våd strand i 5 graders frost, men der kan nok ikke være megen diskussion om, at det er sjovere at tage på stranden om sommeren.

Sommernegle

At have sommernegle er et helt begreb i sig selv. Det at male ens finger- og tånegle i flotte matchende farver, for ligesom at vise verden at sommeren er kommet. Man kan ikke lade være med at smile ved synet af tæer med neon-grøn neglelak. Det er bare noget de hører sommeren til.

Igen er det nok en blandet fornøjelse at gøre den slags om vinteren, da det jo ville kræve bare tæer. Der er det nok mest fingrene der får en tur, men selv der går man jo med handsker, som skjuler det smukke resultat.

Men er man alligevel en af dem, der elsker fine neglelakker, så bør man kigge forbi minta. Minta.dk har altid et bredt udvalg af de fineste neglelakker, som kan gøre hverdagen til en fest af farver og sjov. Selv på de mest grå vinterdage.

Det kan godt være at det er vinter og vejret et gråt, men hvis man sørger for at se lyst på tingene, så kan man nok holde humøret oppe alligevel. Ellers skal man bare huske at det snart er jul.