Tøj til ferien

Tøj til ferien

Det er altid besværligt at vælge det helt rigtige tøj at tage med på ferie, og det kommer også meget an på, hvad det er for en ferie, du skal på.

Her får du nogle råd til nogle af de forskellige ferier, du kan tage på. Du kan altid kombinere tøjet fra de forskellige punkter, da man sagtens kan være på badeferie og alligevel i nærheden af en stor by. Her skal du pakke dit tøj til det hele.

 

På badeferie

Du skal selvfølgelig altid huske badetøj, og derudover kommer det meget an på, hvad det er for et sted, du er på ferie. For hvis det er ren badeferie, hvor der slet ikke er nogen andre ting, så er der ikke meget grund til at tage alt dit pæne tøj med.

Her ville vi lade det blive hjemme og i stedet for gå efter t-shirt og shorts, hvis du er en mand. Kvinder kan også tage nederdel på, da det er behageligt i varmen, når man skal ud at spise.

Hvis der også er mulighed for at gå i byen, så bør du også tage noget pænt tøj med til om aftenen. For de fleste vil et par lange bukser være nok, da det at gå i byen i en badeby ikke rigtig passer sammen med skjorte og pæne sko.

Vælg i stedet et par sneakers, da det er langt pænere for dig.

 

På byferie

Hvis du er på byferie, kan du tage langt mere flot tøj med. Her kan du som mand sagtens vælge nogle aftener med skjorte på. Ja endda med jakkesæt hvis I tager virkelig flotte steder hen. Kvinder kan med fordel pakke nogle kjoler.

I skal begge være OBS på, at det ofte vil være varmt om dagen, hvis I tager på ferie om sommeren, så her bør i stedet tage nogle shorts med. For det er ikke sjovt at rende rundt og lege turist, hvis I er ved at dø af varme.

Til byferien vil  vi også anbefale jer, at I sørger for at få nogle accessories. For mænd er det et fedt ur og for kvinder er det både et ur og diverse smykker. Hvis I samtidig vil vise et ur med i et dansk design, så kan I kigge nærmere mod Skagen ure, da de rammer perfekt ind i den danske minimalisme.

De findes både til mænd og kvinder, og du kan finde en masse af dem ved at trykke her.

Generelt vil vi anbefale, at I er stolte over, hvordan I ser ud, når I er fra Danmark. For i udlandet kan de virkelig godt lide, hvordan danskere ser ud. Derfor er det en god idé at vælge tøj ud fra en dansk stil.

Men I kan selvfølgelig også altid købe tøj, når I kommer frem. Det er altid hyggeligt at shoppe, når man er på ferie.